2014. január 27., hétfő

Kérés!

Most nem résszel jövök, hanem egy felméréssel és egy kéréssel. Szeretnélek megkérni titeket, akik még olvassák a blogot, azok jelezzék kommentben (lehet névtelenül is írni), ha úgy írsz, jelezd, hogy fel vagy-e iratkozva vagy nem (esetleg valakinek nincs fiókja és nem tudott feliratkozni). Páran a chatbe is szoktak írni, nos oda is lehet, de akkor az ne írjon komit, hogy ne számoljam kétszer. 

Bizonyára vannak olyan tagok is, akik feliratkoztak, de már régóta nem olvassa a blogot és nem iratkozott le. Kérem, aki itt magára ismert, iratkozzon le, de előtte hagyjon egy kommentet, illetve írja meg, hogy miért hagyta abba a blog olvasását. 

Tehát ez csak egy szívesség, hogy egy felmérést tudjak készíteni erről, és persze kíváncsi is vagyok, mennyien maradtatok. 

9 megjegyzés:

  1. Huu én nagyon szeretem ezt a blogot. :) Remélem nem is szűnik meg egyhamar.Csak így tovább ;) ♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a történet, rendszeresen olvasom is. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretem ezt a blogot, a történetet is! Nem rég iratkoztam fel, de amúgy mikor még nem voltam feliratkozva akkor is olvastam :) Nekem nagyon tetszik! :)) Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az összes blogod rohadt béna! Csak azért olvasom ,hogy jót röhöghessek! Ez a blog egy vicc! Egyszerűen kész!:D

    VálaszTörlés
  5. Mert a történet iszonyat béna! Semmi értelme sincs az egésznek! Jó One Directions blogod keresel vagy csak valami fenomenàlisat akarsz olvasni a babyyoustolemyheart1d.blogspot-ot ajánlom figyelmedbe! Hasonlítsd össze azzal a tiédet! Várj ez olyan béna , hogy azzal a csodával összese lehet hasonlítani! Amúgy a kéréseid vagy inkább könyörgéseid is bénák! Olyan rohadt kétségbe esetten tudod kérdezni is ! Inkább gondolkodj el azon , hogy milyen béna vagy és ne kezdj inkább új blognak nevezzet szart!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán igazad van! Lehet tényleg béna az egész, ezért szerintem hamarosan be is zárom. Bár írni azt szeretek, de akkor magamnak írok azt kész, nem mutatom senkinek. Már előtte is gondolkoztam a bezáráson

      Törlés
  6. En nekem nagyon tetszik a blogod es nagyon remelem hogy nem torlod, annak akinek nem tetszik nem kell neznie. En nagy rajongoja vagyok a blognak szoval ne torold^^

    VálaszTörlés