2013. december 15., vasárnap

7. rész

Meghoztam az új részt, remélem elnyeri a tetszéseteket, remélem karácsonyig tudok majd hozni legalább két részt. Innentől kezdve a részek is ebben az időszakban fognak játszódni. Ha tetszik iratkozzatok fel, ne felejtsetek el komizni és pipálni. Jó olvasást! És különösen örülök a 33 feliratkozónak, rettenetesen örülök, hogy már ennyien vagytok.

Gemma és Louis filmet néztek, majd mikor annak vége lett, a lány tartogatott egy meglepetést, ezért felébresztette Louist, aki elaludt a film alatt.
-Ébresztő! Van számodra egy meglepetésem! –Mondta Gemma, miközben egy kicsit megrángatta.
-Mi az?
-Gyere, vár rád egy meglepetés!
A fiú felkelt, majd Gemma felkísérte, ahol a meglepetés van. Kinyitotta az ajtót, ahol a fürdőszoba volt látható nem is akárhogyan. Tele volt rakva gyertyákkal és rózsaszirmokkal, sőt még a vízben is az volt. Villany nem volt felkapcsolva, hanem a gyertyafények világították be a térséget. Elsőre nézve nagyon romantikusnak tűnt, így Louis rá is jött, Gemma mit akar és megértette az akkori féltékenykedéseit. Viszont nem mehet bele, nem csalhatja meg Eleanort, most végre kibékültek, ő meg elrontaná egy ilyennel. Még akkor is, ha nem fog róla tudni, belül mardosni fogja a lelkiismeret-furdalás.
-Bocsi Gemma, de ez nem történhet meg! Vagy abbahagyod, de ha nem, akkor hazamegyek. –Mondta határozottam Louis, Gemma azonban csak mosolygott, mert tudta nagyon jól, hogy nem lesz nehéz meggyőznie.
-Eleanor sosem fogadna egy ilyen meglepetéssel!
-Meg kell értened, őt szeretem. És tényleg bánom, hogy nem tudom neked viszonozni, de nem lehetek egyszerre kettővel. 
-Pedig hidd el, hogy ő nem érdemel meg téged. Ő jobbat érdemel, nekem nagyon gyanús Eleanor. –Próbálta meggyőzni Louist, pedig tudta, hogy ez nem fog menni, mikor még a nagyapjának sem sikerül őket elválasztania, nem hogy még neki. Most, hogy tud róla, hogy többet érez iránta barátságnál, így még inkább nem fog az ő szavára adni ilyen téren, mert azt gondolhatja, hogy csak féltékeny. Lehetséges, hogy ez is benne van, de akkor sem volt neki szimpatikus Eleanor.
-Nem, nem tehetem! –Ellenkezett Louis.
-Ne legyél már ilyen berögzült, vagy, hogy is lehetne ezt mondani. Élj szabadabban, az sokkal jobb.
Gemma elkezdett vetkőzni, de Louis ezt is meg akarta akadályozni.
-Mondtam, hogy nem! Most fejezd be, kérlek! 
-Nem teheted ezt velem, imádni fogod! –Folytatta a vetkőzést, Louis meg csak bámulta őt, amit a lány természetesen élvezett is. Amikor már csak a fehérnemű maradt rajta, közelebb lépett Louishoz és szájon puszilta, azt várta, hogy csókolja, de nem történt meg. 
-Na, mi az? Tetszem? Le sem tudod rólam venni a szemed, ahogy én azt észrevettem. Gyerünk, vetkőzz te is! Vagy azt akarod, hogy segítsek? Szívesen megteszem.
Louis már lépkedett volna hátra, hogy minél messzebb legyen Gemmától, de ő átkarolta a fiú derekát, hogy közel tudhassa magához.
-Szeretlek! –Suttogta Louis fülébe, a fiú libabőrős lett tőle.
Ezután Gemma megfogta Louis pólójának az alját, ez után felhúzta, hogy aztán segítsen neki megszabadulni ettől a ruhadarabtól. Ő hagyta magát, végül is mi baj lehet, ha egyszer félrelép, de ám a valóságban igenis lelkiismeret furdalása volt, amiért megcsalja Eleanort, na de Gemma olyan csábító volt a számára, hogy nem tudott volna ellent mondani neki. Túl gyenge volt, erősebbnek kéne lennie, mert így sokszor bajba fog kerülni. Mi lesz, ha kiderül, hiszen majdnem elveszítette Eleanort, és ő azt nem bírná ki.
Nem sokára mindketten megszabadultak mindentől, teljesen meztelenek voltak. Gemma megfogta Louis kezét és a kád elé vezette, hogy már be lehet mászni a vízbe. 
-Akkor menjünk! –Mondta Gemma, majd hamarosan a vízben találták magukat, a víz még nem hűlt ki, kellemesen meleg volt. Louis zavarában a tusfürdő dobozának a tetejével játszott, azt piszkálgatta. Gemma észrevette rajta, el is mosolyodott rajta.
-Olyan aranyos vagy. –Mondta neki kedvesen.
-Tényleg? –Louis visszakérdezett zavartan és ekkor a lány közeledett felé, hogy megcsókolja. A fiú nem utasított el, azonban egy kicsit kezdte rosszul érezni magát, kissé szédült is és mikor ez az érzés lett úrrá rajta, eltolta magától a lányt, aki nem tudta ezt mire vélni, hogy mi történt. Megint rátört volna a lelki ismeretfurdalás? Nem így volt, de ő ezt nem tudhatta.
-Most megint eszedbe jutott Eleanor?
Választ nem kapott, Louis csak a vizet nézte, nem nézett Gemmára és nagyon is sápadt volt.
-Jól vagy? Nem festesz valami jól. Ha rosszul vagy, akkor szólj és abbahagyjuk. 
-Nincs semmi, jól vagyok. –Szinte alig tudott beszélni és innentől kezdve meg már olyan rosszul volt, hogy elájult. Gemma megijedt, gyorsan megtámasztotta a kezével, hogy ne süllyedjen be a víz alá. Ha egyedül lenne, biztosan megfulladna.
-Jaj ne! Mi a fene van veled? Ezt nem hiszem el!
Magához ölelte és fogalma sem volt, hogyan emelje ki egyedül, ráadásul meztelenül. Leengedte a vizet, hogy fel tudjon öltözni.

Harry és Lottie még mindig az étteremben voltak, és amikor elfogyasztottak mindent, sétáltak egy kicsit a kivilágított utcán. Egészen romantikus hangulata volt, főleg, mert kettesben voltak, egy lélek sem járt olyankor arra. A virágok illatát lehetett még mindig érezni és a madárcsicsergést hallani. Eleinte még nem fogták meg egymás kezét, de Harry azon volt, hogy ezt megtegye. Próbálta megragadni a lány kezét, de úgy, hogy ne érje hirtelen meglepetésként. Időnként megsimította, majd végül Lottie volt az, aki kezdeményezett. Ennek természetesen Harry örült is. Később leültek a szökőkút szélére és beszélgetni kezdtek teljesen lényegtelen témákról, arról, ami épp a szájukra jött és rengeteget nevettek. Majd hazavitte Lottie-t és meghívta egy második randira is.
-Köszönöm a csodás estét! –Köszönte meg Harry.
-Én köszönöm. –Reagált rá Lottie, majd kiszállt és bement a házba. Utána Harry hazafelé tartott, és amikor belépett, Gemma kétségbeesetten kért tőle segítséget. Nagyon zaklatott volt.
-Harry kérlek, segíts, egyedül nem boldogulok! Már kihívtam az orvost, de még nincs itt. 
-Mi történt? Ne ijesztgess! 
-Louis elájult, meztelenül fekszik a kádban, mivel együtt fürödtünk. Segítesz kiemelni?
Harry kuncogni kezdett, eléggé vicces volt számára ez a történet, de inkább úgy, ahol Gemma előadta. Mégis miért fürödtek együtt? Louisnak ott van Eleanor. Tehát megcsalja, majd lesz miről beszélni a suliban, vagy mégsem, mert végül is a saját testvérének nem akar ártani. Meg Louisnak sem, mivel ő meg Lottie testvére.
-Nem vicces, tudod milyen kellemetlen ez? –Akadt ki Gemma.
-Akkor menjünk.
Mikor benyitottak a fürdőbe, Louis épp öltözködött, eléggé gyengének érezte magát továbbra is. Mindketten meglepődtek.
-Úristen! Jól vagy? –Kérdezte Gemma.
-Igen, de most hazamennék, mert fáradt vagyok.
-De már kihívtam az orvost.
-Semmi szükség rá, mondd le!
-Ahogy gondolod, bár nem ártanak, mert mostanában elég gyenge és fáradt vagy, sőt még sápadt is.
-Jól vagyok! Ne aggódjatok!
Ezzel távozott is. Gemma és Harry összenéztek, persze a fiú magyarázatot várt a testvérétől, amiért lefeküdtek, vagyis nem, csak ő hitte azt.
-Itt meg mi történt? –Kérdezte.
-Semmi olyan, amire gondolsz, mivel a rosszullét közbeszólt. –Felelte zaklatottan Gemma.
-Tehát akkor a szándék már megvolt.
-El ne járjon a szád! 
-Nyugi, nem vagyok pletykafészek, különben is, ha megtenném, Lottie nem lehetne az enyém, mivel akkor megbántom a testvérét, aki egy felfújt hólyag.
-Te vagy a hólyag, megértetted? Ne merd hólyagnak nevezni! –Mondta nevetve Gemma, mivel nem gondolta komolyan ezt az egészet, Harry is csak nevetett rajta, sőt el is hülyéskedtek.

Hónapok teltek el, beköszöntött a december is, ezért mindjárt itt vannak az ünnepek is. Sok minden történt már, azonban fordulatok még nem nagyon. Louis már tisztában volt azzal, hogy Gemma többet érez iránta, így egy kicsit el is távolodtak egymástól, persze a lány bánta is, miért nem maradt inkább csöndben, nem ért el semmit azzal, hogy együtt fürödtek, egyrészt Louis rosszul lett, másrészt onnantól változott meg a barátságuk. Harry és Lottie már lassan egy hónapja, hogy együtt vannak, a lány nagyon nehezen mondott végre igen. Persze a nagyapja elvárta tőle, hogy mutassa be a családnak az udvarlóját, bár még Harry előtt nem hozta szóba a témát. Louis és Eleanor jól megvoltak egymással, nem sok mindenki állhatott közéjük, pedig rengeteg utálójuk volt. A lányok irigykedtek Eleanorra, a fiúk meg egyszerűen nem bírták elviselni Louist. Azonban nem mindenki gondolkodott így, mert volt baráti társaságuk is leginkább Eleanornak köszönhetően, mert imádott bulizni. Louis nem érezte jól magát közöttük, mivel voltak nagyon durva figurák is benne és úgy érezte, hogy a többség onnan is csak érdekből haverkodik vele. Mi lenne, ha megtudnák, hogy ő nem vér szerinti Tomlinson? Biztosan kiutálnák, és ha azt is megtudják, hogy Keith semmit sem hagy rá, akkor meg eláshatja magát, mindenki utálni fogja. Persze Eleanor mindenről tudott, mert benne megbízott és elmondta neki, a lány meg kötelességének érezte, hogy nem teregeti ki barátja titkait senkinek sem. Gemmával meg egyenesen utálták egymást, győztesnek érezte magát felette. Természetesen Gemma nem törődött ebbe bele, délutánonként dolgozott és felfogadott egy nyomozót, hogy kutasson Eleanor után. Sajnos nem egy profit, mivel azt jobban meg kéne fizetnie, neki meg erre nincs pénze. 

Egyik délután Tomlinsonék a házat díszítették fel épp karácsonyi dekorációkkal, amikor Keith beszélni szeretett volna Louissal. 
-Egy fontos dolgot kell veled közölnöm, tehát gyere be a szobámba tíz perc múlva! –Fordult Louis felé, aki kissé megrezzent, nem számított túl sok jóra, főleg a hangsúlyából ítélve. Tíz perc eltelte után kissé remegve kopogott be Keith szobájába, aki nem értette ezt a cselekedetet, hiszen ha valamelyiküket behívatta, akkor nem kopogtak. Mikor kiszólt, hogy jöhet, Louis lenyomta a kilincset.
-Gyere közelebb, ez most életbevágóan fontos. Leginkább neked, mert ugye nekem teljesen mindegy. Ez csak a te érdeked lesz! –Kezdett bele, kicsit sokat rizsázott, mielőtt belevágott a lényegbe.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon joo!! *-* remélem hamar hozod a kövit.. *-* nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
  2. uristeeeeeeeeeeen uristeeeeeen ez nem lehet igaaaz..:c pont a legjobbnál hagytad abba a történetet.!! légyszi hozd hamar a kövit mert nagyon érdekel mi lesz!! és nagyon jol irsz. imádtaam.*-*

    VálaszTörlés
  3. sziaa. lehet a névtelen komiknak nagyon nem örülsz de akkor is. IMÁDOOOOOOM GYORSAN A KÖVIIIT LÉGYSZIII

    VálaszTörlés
  4. Most kezdtem el olvasni ezt a blogodat, és nagyon tetszik:)) egyedi a történet. De tényleg. még ehhez hasonlóval sem találkoztam. :)
    Te az egyedi történeteidről vagy "híres":) csak így tovább, várom a folytatást.<3 Xx
    (Ui. Bocsi, h névtelenül írok, de telefonról nem engedi h bejelentkezzek, nem tudom mért)

    VálaszTörlés
  5. Köszi a szép szavakat és a bíztatást :D

    VálaszTörlés